EXTRÉMSPORT-FESZTIVÁL

2019.04.14. 18:53

Látványos produkciók, extrém bemutatók a Sportcsarnokban

Klein Péter

Látványos és extrém sportbemutatókkal, egészségügyi szűrésekkel és interaktív programokkal várt mindenkit a Kaposvári Sportcsarnokban a Kicsi a Bors SE.

– Nem először szerveztük meg a fesztivált, de még nincs sok tapasztalatunk – nyilatkozta Szóka Krisztián, a fesztivál főszervezője. – Tavaly elsőként Attala, majd márciusban Pécs adott otthont a rendezvénynek, ezúttal pedig Kaposvár. A közönség szinte majdnem mindent kipróbálhatott a látottak közül. Az érdeklődőket többek közt láthattak break tánc bemutatót, flatland BMX show-t, a freestyle kosarasok és focisták műsorát, airtrack előadást, kipróbálhatták íjászatot, az ugrálóvárat, egészségügyi szűréseken vehettek részt, tehát eléggé szerteágazó programmal vártuk őket. Úgy gondolom, hogy a legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

Szinte telt ház várta a Kaposvári Sportcsarnokban az extrém sportolókat, akik nem is okotrak csalódást.

– Amikor összeállítottuk a programot, azt úgy tettük, hogy mindegyik szám beillik a rendezvény fénypontjának – tette hozzá Szóka Krisztián. – Olyan világszínvonalú előadásokat láthattak a nézők, amelyek bárhol megállják a helyüket. Mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt. Jövőre is szeretnénk elhozni ezt a rendezvényt Kaposvárra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában