Évforduló

2019.05.03. 18:41

Emléktáblát avattak a Rét utcai óvodában

Negyven éves a Rét utcai központi óvoda: a pénteki ünnepségen zenés, táncos műsort adtak a gyermekek, s emléktáblát avattak.

Harsányi Miklós

L. Szabó Tünde Ybl-díjas építész tervezte az épületet, amely 1979-ben nyílt meg. A 107 ovissal jelenleg nyolc óvadapedagógus és négy dajka foglalkozik.

– Óvodáink mindig megadják számunkra azt a lehetőséget, hogy együtt lehessünk, megálljunk egy pillanatra, s örülhessünk – köszöntötte az ünneplőket Szita Károly, Kaposvár polgármestere. – A születésnap egyrészt a gratulációról, másrészt a köszönetről szól. A lehetőséget adott, hogy köszönetet mondjunk az elmúlt évekért, s megadják számunkra a lehetőséget, hogy nyugodt szívvel engedhetjük az óvodába gyermekeinket és bízhatjuk az önök gondozására.

Rónai Ágota, a Rét utcai óvoda intézményvezetője kiemelte: munkájukban kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges életmódra és a környezettudatos gondolkodásra. Időről időre sikerült megújítani az intézményt, az elmúlt időszakban mintegy 57 millió forintot fordítottak fejlesztésére: a tetőcserén kívül korszerűsítették a fűtésrendszert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában