elismerés

2019.06.20. 18:00

Szolgálati emlékérmet kapott három mernyei pedagógus is

Pedagógus szolgálati emlékéremmel tüntették ki az iskola három korábbi munkatársát. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere adományozta az elismeréseket, melyeket a tanvézáró ünnepségen adtak át.

Harsányi Miklós

Pandúr Lászlóné történelem-orosz szakos tanár 35 évig tanított, míg az intézmény két korábbi tanítója, Kertész Zoltánné három és fél évtizeden át dolgozott, Bekkerné Szappanos Emőke 42 esztendeig. Kishonti Marianna, a mernyei tagiskola vezetője adta át az elismeréseket a hétvégi tanévzárón.

– Sikeres tanévet zártunk, sok színes program egészítette ki az iskolai munkát – hangsúlyozta. – S n befejeztük a fejlesztési programot is: a tornatermi teljes tetőcserén kívül az épület többi részét elvégezték a tetőzet szigetelését, s egy nyelvi laborral is gyarapodtunk. A 70 millió forint értékű beruházás pályázati forrásból valósult meg.

Az 1-8 osztályos mernyei iskolába 167 gyermek járt, tizenöten kitűnő bizonyítványt kaptak, s jó tanulók könyvjutalmat, illetve könyvutalványt vettek át. Ezúttal 27 végzős búcsúzott el az iskolától, s valamennyien tovább tanulnak: egy fiatal gimnáziumba jelentkezett, 15-en szakgimnáziumban folytatják tanulmányaikat, míg 11-en szakközépiskolában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában