átadó

2019.12.16. 20:00

Díjat ért a legédesebb gyermekmosoly

Nyerteseket hirdettünk a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu közös játékán a Gyermekmosoly versenyen.

Koszorus Rita

A lurkók és szüleik izgatottan várták az eredményhirdetést, s természetesen nem hiányozhattak a huncut mosolyok sem a szerkesztőségünkben tartott díjátadóról.

– A gyermekkor egy csodálatos időszak, ezek a legszebb évek – mondta köszöntőjében Lengyel János, főszerkesztő. – Mi ezek kiteljesítéséhez szerettünk volna hozzájárulni a Gyermekmosoly versennyel, amelyre nagy örömünkre sokan jelentkeztek.

A szülők vagy nagyszülők csemetéik legcukibb fotóival nevezhettek a pályázatra. Nem kellett mást tenni, mint lefotózni a gyermeket és feltölteni oldalunkra.

Két fordulóban szavazhattak olvasóink a Gyermekmosoly pályázatunkon: az online körben két korcsoportban a 0-3 és a 4 -7 éves gyerekekre szavazhattak az olvasók. Innen hatvan gyermek jutott tovább a következő fordulóba, amikor a Somogyi Hírlapban jelentettük meg a gyerekek fotóit. Itt ugyancsak korosztályonként lehetett szavazni, s mindkét fordulóból korosztályonként a legjobb három versenyző részesült díjazásban, a Libri könyvcsomagokat Lengyel János, főszerkesztő és Harján Sándor, kiadóvezető adták át.

 

A sonline.hu olvasói szerint a 0-3 évesek közül a harmadik helyet Ponicsán Krisztián érdemelte ki, második lett Németh Emília, míg első helyen Koszednár Panna végzett. A 4-7 évesek közül harmadik helyet érdemelte Oláh-Besztercei Molli, második lett Soós Lili és első helyen végzett Békei Enikő. A Somogyi Hírlap olvasói szerint a 0-3 évesek korcsoportjában Mangult Laura lett a harmadik, második Lénárt Anna és első helyezett Bognár Anita. A 4-7 éves gyermekmosolyok közül a harmadik helyre szavazták Oláh-Besztercei Molliét, második lett Farkas Vivien, s ismét az első helyezettnek járó díjat vitte el Békei Enikő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában