Járványügy Somogyban

2020.04.15. 10:30

Maradnak a korlátozások: aki sportolni szeretne, azt egyedül tegye

A kaposváriak biztonságának érdekében hatályban maradnak azok a korlátozó intézkedések, amelyeket még pénteken rendelt el Szita Károly polgármester, miután egyeztetett a városi rendőrkapitánnyal és a közterület-felügyelet vezetőjével.

Góz Lilla

Továbbra is zárva maradnak a desedai parkolók és büfék, a kilátó, valamint a város összes játszótere. A városligeti futókör továbbra is szabadon használható, de a futóknak biztonságos távolságot kell tartaniuk egymástól.

Az ottani foci-, kosárlabda- és gördeszkapályák is zárva maradnak. Szita Károly arra kér mindenkit, hogy aki sportolni szeretne, azt egyedül tegye, kellő óvintézkedések mellett. Ezért zárták le a városban található grundfocipályákat, szabadtéri kondiparkokat és minden nagyobb sportpályát. A polgármester azzal a kéréssel fordul továbbra is a boltok, üzletek vezetőihez, intézkedéseikkel segítsék, hogy a vásárlók egymással ne érintkezzenek, ne alakuljanak ki csoportok sem beltéren, sem pedig kültéren. – Fontos, hogy csak a legszükségesebb esetben mozduljanak ki otthonról, csak felelősségteljes magatartással és fegyelmezettséggel juthatunk túl ezen az időszakon – mondta Szita Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában