horgászverseny

2020.06.09. 13:00

Egy tonnánál is több halat fogtak a hétvégi horgászbajnokságon

Vasárnap zárult az V. method feeder országos horgászbajnokság nagybajomi selejtezője, a háromnapos megméretésen hatvanan indultak.

Harsányi Miklós

Az Ötös-Hárs Víztározó biztosított helyszínt a találkozónak. Szabó János, a Somogy Megyei Horgász Egyesületek Szövetségének versenyfelelőse közölte: az indulók összesen 1351 kiló halat – zömében pontyot, kárászt – fogtak. A megméretést Bodzsár Norbert Márk nyerte, második lett Szabó Bence, a harmadik helyen Gyimesi Bence végzett, mindegyik versenyző budapesti. A találkozóról 19-en jutottak az országos döntőbe, amit októberben ugyancsak az Ötös-Hárs Víztározón rendeznek. A találkozón hat somogyi horgász is bizonyított, közülük hárman – Zádori Péter, Gál Bence, Fekete Zoltán – folytathatják ősszel az erőpróbát.

– A Deseda adott otthont hétvégén a 19. Top Mix Kupának, ahol harmincegyen versenyeztek – tájékoztatott Kovács Gábor, a Kaposvári Sporthorgász Egyesület titkára. Magyar Gábor győzött, a dobogón őt követte Szákovics Imre, illetve Keresztes József. A kétnapos versengésen 176,17 kiló halat fogtak a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában