helyzet van

2020.09.16. 15:08

Elmarad a jubileumi gyermekszínházi biennálé

Szeptemberben rendezték volna meg az idei, jubileumi X. Kaposvári Assitej Gyermek- és Ifjúsági Biennálét, de elmarad, miután a szervezők kénytelenek voltak felelősségteljes döntést hozni.

K.G.

A koronavírus terjedése arra figyelmeztette őket, hogy ne veszélyeztessék a rendezvényükkel se az alkotók, se a közönség egészségét. Azt remélik, hogy egy későbbi időpontban lesz még lehetőségük a jubileumi program megrendezésére.

2002-ben az első Kaposvári Assitej Biennálét a fiatalok iránt érzett felelősségérzet alapozta meg, és a fiatal korosztályt differenciáltan megszólító programmal először Kaposváron találkozhattak a magyar színházművészek. A város közönsége is megkedvelte az újdonságokat, elfogadta, érdeklődéssel várta a nemzetközi sikerek bemutatkozását. A szervezők megértést kérnek a közreműködőktől és a közönségtől, és abban bíztak, hogy az akadályok leküzdhetők. Csiky Gergely Színház azt kéri, hogy a megváltott jegyekkel kapcsolatos részletekért a nézők keressék fel jegyirodát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában