plasztik

2020.11.04. 16:30

Elindult a Kaposvár Kártya érvényesítési időszaka

Hétfőtől érvényesíthetjük a Kaposvár Kártyáinkat a 2021-es évre a helyi tourinform irodában. Idén a 18 ezer kártyatulajdonos a leggyakrabban a parkolási és színházjegy kedvezményeket vette igénybe.

Góz Lilla

Kaposvár November másodikától érvényesíthetjük a Kaposvár Kártyáinkat a 2021-es évre a helyi tourinform irodában. Az idén a 18 ezer kártyatulajdonos a leggyakrabban a parkolási és színházjegykedvezményeket vette igénybe.

Hétfőn reggel sokan álltak sorban a kaposvári tourinform ajtaja előtt. Mindenki a Kaposvár Kártyáját szerette volna érvényesíteni.

– E-mailben kapott mindenki értesítést, hogy november másodikától lehetőségük van a jövő évre érvényesítenie kártyájukat – mondat el Mayerné Bocska Ágnes, a tourinform iroda vezetője. Hozzátette: kérik az ügyfelektől, hogy hozzák magukkal a lakcímkártyájukat, a nem állandó kaposvári lakcímmel rendelkező nappali tagozatos diákoknak iskolalátogatási igazolásra van szükségük, a szombati ingyenes parkolás igényléséhez pedig a forgalmi engedélyt kérik.

– A járványhelyzet miatt szájmaszkban vannak dolgozóink és az ügyfelek is csak ebben léphetnek be, egyszerre csak ketten tartózkodhatnak az irodában mindenki biztonsága érdekében, ezért kérjük a türelmüket, megértésüket – sorolta az irodavezető.

Megéri kiváltani

A kártya érvényesítésének díja változatlan, 635 forint, a 14 év alattiaknak és a nyugdíjasoknak 320 forint. Az új Kaposvár Kártya igénylése 1270 forint, míg a diákoknak és a nyugdíjasoknak 635 forint. Eddig 18 ezer kártyát adtak ki, ebből 5-6 ezer a parkolókra vonatkozóan. A legtöbben a szombati ingyenes parkolást igényelték, de sokan színházbérletre is felhasználták. Jelenleg félszáz vállalkozás, szolgáltató nyújt 10–20 százalékos kedvezményt a kártyatulajdonosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában