fotók és videó!

2020.12.20. 12:00

Advent négykeréken: Bogláron rendhagyó vásárra gurulhatunk

Habár idén a legtöbb adventi vásár elmaradt, a Balatonbogláron nem adták fel a reményt, vállalkozói ötlet alapján autós adventi vásárt tartottak.

Koszorus R.

A belvárosban található parkolóba kerültek ki az árusok standjai, ahol autóval lehetett végighaladni. – Kordont húztunk a standok elé, hogy biztosan ne szálljanak ki az autóikból a vásárlók – mondta Lengyeltótiné Lajos Beáta, ötletgazda.

 

Így is megtalálható volt minden, ami egy karácsonyi vásártól elvárható: vehettek forralt bort az utasoknak, alkoholmentes forró almalevet a sofőröknek. De sült gesztenyét is majszolhattunk a fülkében, ha nem féltettük a kárpitot a koszolódástól. A vevők a kézművesek segítségét kérve válogathattak a portékák között az első autós karácsonyi vásáron.

A helyi termelőknek pedig kiváló lehetőség volt ez a vásár, miután a legtöbb hasonló rendezvény elmaradt. Az egyik résztvevő, helyi Hujber Pincészet nem csak forralt borral, de karácsonyi címkékkel, ünnepi díszdobozzal is készült azoknak, akik az utolsó pillanatban az autós karácsonyi vásárban vették meg az ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában