oltás

2021.01.06. 16:15

Beoltatom magam: Bagyó Sándor lehetőséget kapott a védőoltással

Semmilyen kellemetlen mellékhatást nem érzett a koronavírus elleni védőoltás beadása után Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) elnöke, aki mentőápolóként a frontvonalban harcol a járvánnyal.

Koszorus R.

– A munkám során, amikor katasztrófa elhárítási feladataim voltak és külföldön jártam sokszor az volt a feltétele a segítségnyújtásnak, hogy bizonyos védőoltásokat megkapjak – mondta lapunk kérdésére közvetlenül az oltás beadása után, amelyet a Semmelweiss Egyetem klinikáján Merkely Béla professzor adott be neki. – Az oltási könyveim, amelyekből több is van, vastagon tele vannak pecsételve. És soha semmilyen egészségkárosodást nem szenvedtem a mellékhatásoktól, pedig jó néhány oltást kaptam már.

Elmondta, kollégái közül is már többen megkapták az oltást és ők sem számoltak be semmilyen negatív hatásról.

A VMSZ elnöke hozzátette: a szkeptikusokat nem tudja megérteni, hiszen az csak természetes hogy lehetnek mellékhatások, ahogyan minden gyógyszernél így van. – Ha valaki valaha kivette bármilyen gyógyszeres dobozból azt a többször összehajtogatott papírt, tudja mennyi mellékhatásuk lehet az orvosságoknak – mondta Bagyó Sándor. – S mégis beszedjük a gyógyszereket, akkor miért a koronavírus elleni vakcinát utasítanánk el?!

Aláhúzta: számára a védőoltás annak a lehetőségét adja meg, hogy tovább dolgozhasson az egészségügyben, ahogyan teszi ezt már húsz éve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában