percről-percre

2021.01.31. 10:13

Hóhelyzet Somogyban: számítottunk rá, mégis meglepett minket

Ezen a hétvégén fehérbe borult Somogy megye jó része. Noha régóta számíthattunk erre, a legtöbbeket mégis felkészületlenül érte. Folyamatosan fejlődőd cikkünkben szedjük össze a hóhelyzettel kapcsolatos megyei híreket!

Sonline

13:54

Kaposváron is sokan örülnek a hóesésnek!

Fotó: Lang Róbert

 

11:47

Olvasóink rengeteg csodálatos képet töltenek fel a közösségi oldalakra a hólepte Somogyról!

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

11:37

Reggeli hóesés Fonyódon. Fotó: Héjja Anna Mária fb oldal

 

11:33

Ha olvasóinknak van jó fotója, videója a hétvégi havazásról, várjuk a [email protected] címre!

 

11:29

Németh Levente fotósunk ma reggel a fehérbe burkolózott Balatont fotózta le. Érdemes megnézni az összes csodálatos képét galériánkban!

 

 

11:10

Felhívás adott ki a Zselici Csillagpark, számítva arra, hogy a hóesésben sokan indulnak meg hozzájuk. Ám ez nem kis veszélyeket rejt az autósok számára.

10:57

A rendőrség adott ki néhány okos tanácsot a hóhelyzet kezelésére, és úgy egyáltalán, a téli közlekedésre. A cikket itt tudja elolvasni, és okulni belőle!

 

10:20

A legvastagabb hótakaró Somogyot fedi az országban. Jellemzően a délnyugati régióban havazott a hétvégén. Forrás: idokep.hu

 

10:15

Berencsepusztánál a rendőrség Karád fele lezárta az utat, annak állapota miatt. Várják a hókotrókat az út takarításához.

 

10:00

 

9:00

Egy helyi járatos autóbusz megcsúszott és keresztbe fordult az úton vasárnap hajnali hat óra körül Toponáron. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület vonult a helyszínre.

Bőszénfa és Antalszállás között egy személygépkocsi az árokba hajtott és fának ütközött. Csak a sofőr utazott járműben, aki megsérült. A mentőket is riasztották a balesethez, a kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Gamás külterületén, a 67 -es úton egy autó megcsúszott és árokba hajtott. Nem történt személyi sérülés, a kaposvári tűzoltóegység tagjai gondoskodnak a forgalmi akadály megszűntetéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában