Járványügy Somogyban

2021.03.23. 10:00

Keddi hírek: önkénteseket várnak és még több regisztrálót

Kísérd figyelemmel egész nap folyamatosan frissülő cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan védekezik Somogy a koronavírus-járvánnyal szemben.

Sonline

18:29

Kéthelyen már majdnem minden 65 év felettit beoltottak koronavírus elleni vakcinával, s hamarosan a fiatalabb korosztály következi – számolt be a Kéthelyi Önkormányzat közösségi oldalán.

17:30

Somogyban is nagyon sok a munkájuk a mentősöknek, szerencsére mindig akadnak olyanok, akik gondoskodással igyekeznek feledtetni a mindennapi terheket. Kattints a részletekért!

14:15

A helyi önkormányzatok segítségét kéri a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ), hogy támogassák az arra rászorulókat a regisztrációban a koronavírus elleni vakcinára. Arról Orbán Viktor beszélt kedden, hogy a fokozatos nyitás feltétele hogy minden 65 év feletti megkapja a védőoltást.

13:40

Beoltatom magam című sorozatunkban ezúttal Világos Krisztiánt, a zselickislaki idős­otthon vezetőjét kérdeztük ő miért jelentkezett az oltásra.

13:00

 

12:00

Elkezdődött az Operatív Törzs keddi tájékoztatója.

11:00

Kutatók készítettek egy kalkulátort melynek segítségével te is megtudhatod hozzávetőleg mikor kerül rád a sor a védőoltásnál. Az oldal alapjául a magyar kormány által nyilvánosságra hozott prioritási sorrend szolgált, ami a következő oldalon tekinthető meg. A kalkulátor pedig ide kattintva érhető el.

10:00

Fotó: koronavirus.gov.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában