Járványügy Somogyban

2021.04.12. 08:31

Hétfői friss hírek: Lassan lassít a járvány Somogyban

Kísérd figyelemmel folyamtosan frissülő cikkünket, hogy megtudd, miként küzd a megye a koronavírus járvánnyal!

Sonline

18:30

Névtelen ajándékot kaptak a Barcsi Mentők!

 

12:29

Gombos Péter fontosnak tartja az oltást. Erről Beoltatom magam című sorozatunkban beszélt, ahogy azt is elárulta, mit fog tenni, ha végre helyreáll a rend. Bővebben ide kattintva olvashatsz erről!

12:02

A hétfői sajtótájékoztatón Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta: a szennyvízvizsgálatok azt mutatják, Somogyban egyelőre stagnál a járvány terjedése. A szakember tájékoztatójában kiemelte: Bármelyik vakcina védettséget ad a betegség súlyos lefolyásával szemben. országos tisztifőorvos.

11:37

Élőben jelentkezik az Operatív Törzs, nézze nálunk a tájékoztatót!

8:20

Somogy megyében lassú csökkenésnek indult az új fertőzöttek száma. Egy nap alatt 127-en kapták el a koronavírust, ezzel második napja kétszáz alatt maradt az új igazolt betegek száma térségünkben.

 

Amellett, hogy folyamatosan növekszik a beoltottak száma, 291-en alulmaradtak a koronavírussal vívott harcban, derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ friss adataiból.

https://www.sonline.hu/orszag-vilag/2-millio-900-ezer-a-beoltott-5077-az-uj-fertozott-elhunyt-291-beteg-4030183/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában