Nagyatád

2021.11.27. 18:00

Egyetlen nélkülöző sem marad magára

Györke József

A Rinyamenti Szociális Szolgáltató Központ szervezésében a térség szociális dolgozóit köszöntötték a „Szociális Munka Napja” alkalmából Nagyatádon.

Ivókné Pintér Melinda igazgató az ünnepségen arról beszélt, tizennégy éves hagyománya van már ennek a találkozónak, köszönetként a munkatársai önzetlen és gyakran kemény munkájukért. Nélkülük sok nélkülöző maradna magára, megfelelő gondoskodás hiányában, ráadásul a járvány tovább szaporította a feladataikat. Arról is beszélt, hogy egyre többen veszik igénybe a jelzőrendszeri szolgáltatást.

Ormai István polgármester elmondta, a szociális gondoskodás az egyik legszebb feladat és rendkívül fontos a társadalom számára. – Megnyugtató, hogy a járvány idején is számíthatnak önökre a gondozottak. Nemcsak gondjukat viselik, de átélik bánatukat, nehézségeiket is, ami nagy lelki teher a gondozók számára.

A köszöntők után Kozics Nikoletta mondott verset, majd a Fürjecske Néptánc Egyesület felcsíki táncokkal, a Voodpecker Zenekar pedig zenével lépett színpadra. Az ünneplés éjfélig tartó táncmulatsággal folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában