biztonság

2021.11.13. 10:00

Óvatosságból zárták be a gyerekházat

Ma. G.

Két hétre bezárt a csokonyavisontai Tulipán Biztos Kezdet Gyerekház, az előre megtervezett programokat ez időre online térbe költöztették. Az intézmény vezetése azért döntött így, mert a településen nagyon sokan fertőződtek meg a koronavírussal. Harasztia Judit szakmai vezető megkeresésünkre elmondta, több olyan gyerek is jár hozzájuk rendszeresen, ahol a családban az idősebb testvér karanténba került, ezért óvatosságból bezárták az intézményt. – A digitális térben nehezebb megszólítani a családokat, de igyekszünk minden nap valami újat kitalálni a számukra – fogalmazott Harasztia Judit.

– Az egyik közösségi oldalon van egy zárt csoportunk, oda töltünk fel tartalmakat. Járnak hozzánk fejlesztő szakemberek, őket arra kértük, hogy készítsenek videót, mi pedig közzétesszük a családoknak. Annyi személyes kapcsolatunk van a hozzánk járókkal, hogy a kézműves foglalkozásokhoz mindenkinek házhoz visszük az eszközöket – tette hozzá. Ma. G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában