Szépségverseny

2022.01.13. 15:00

Boglárka bármikor újra elindulna a Tündérszépeken

Barkóczy László

Megyénket képviselte Bíró Boglárka a Tündérszépek tavalyi versenyén. Szépsége rabul ejtette a zsűrit, és az első udvarhölgy címet adományozta neki. Azóta eltelt egy év, és nagyon sok változás történt a kaposvári szépség életében.

 

Talán a legszembetűnőbb változás, hogy Boglárka csacsog. Az egykor félénk, halkszavú lány a saját elmondása szerint a Tündérszépek verseny óta változott meg.

– Rengeteg önbizalmat adott nekem ez a verseny – mesélte Boglárka. – Egy hatalmas élmény volt nekem a tavalyi Tündérszépek. Már a fotózás is nagyon tetszett, de mivel tovább jutottam az országos döntőbe, így azt egy edzőtábor előzte meg, ahol szintén felkészítettek minket arra, hogyan kell beszélnünk. Nagyon sokat nyertem azzal, hogy elindultam.

De nem csak egy magabiztosabb fellépést nyert Bíró Boglárka. Mint elmondta, a nyeremény iPhone-t eladta, csakúgy mint a sajátját, hogy a legújabb modellt szerezhesse meg. A kozmetikai ajándékoknak nagyon örült, ahogy a Zara utalványnak is. Bár ez utóbbit még nem tudta felhasználni. Kevés ideje van mostanában, gőzerővel készül az érettségire.

– Ha túl leszek az érettségin, mindenképpen regisztrálok egy modellügynökséghez – folytatta a somogyi tündérszép. – Szeretném folytatni az életemet a modellszakmában, hiszen a Tündérszépek versenye is igazolta, hogy van ott mit keresnem. De természetesen emellett tovább is akarok tanulni kereskedelem és marketing szakirányba.

A fiatal lány elmondta, hogy nem tudja, így hogy első udvarhölgy lett a tavalyi versenyen, indulhat-e idén is, de ha lesz rá lehetőség, akkor mindenképpen szeretné újra átélni az élményt.

– Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy induljon el a Tündérszépek versenyen – tette hozzá Boglárka. – Nem veszíthetnek vele semmit, hatalmas önbizalmat ad,  és egy olyan élmény, amit kár lenne kihagyni!

 

Jelentkezz még ma! 

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 18–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítőtábor, tévéshow várja a jelentkezőket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt! Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában