Inflagranti

2023.01.10. 12:34

Térfigyelő buktatta le a kaposvári szemetelőt

Nem volt szerencséje annak az autósnak, aki egy ágy egy darabját helyezte ki a Sávháznál elhelyezett konténerek mellett.

Sonline

Fotó: Koszorus Rita

Az önkormányzat térfigyelő kamerája árgus szemmel pásztázta szerencsére a környéket, és érzékelte a mozgást a kukáknál, így aztán az illegális szemetelést is rögzítette. A szerkesztőségünkhöz is eljuttatott felvételen látható, ahogy az autós megáll és kiveszi a megunt bútordarab fekvő részét. Majd odahelyezi a konténerek mellé és elhajt a helyszínről. 

A városháza közlése szerint a feljelentést megtették az illegális szemetelővel szemben, s arra számítanak, hogy az elkövető a legmagasabb bírságra számíthat. Azt is megjegyezték, hogy sokkal jobban járt volna anyagilag az illető, ha elvitte volna a hulladékudvarba a lomot, mivel az üzemanyag is olcsóbb, mint a bírság összege, amelyre minden bizonnyal számíthat, hiszen a rendszáma sem maradt rejtve a kamera előtt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában