Fotók

2023.04.11. 13:30

Egy falat szeretetet hozott két kaposvári családnak egy zenecsatorna

Két kaposvári családhoz érkezett meg kedden az egyik hazai zenecsatorna adománya. A nagy értékű vásárlási utalvány mellett Éliás Gyula zenész egy rögtönzött műsorral kedveskedett a gyerekeknek, akik közösen énekeltek vele.

Góz Lilla

Fotó: Lang Róbert

Izgatottan várták már a kapuban vendégeiket a Nádasdi utcában lakó Orsós család tagjai. Decemberben indult az egyik hazai zenecsatorna műsora, amely keretében heti rendszerességgel látogatnak meg hátrányos helyzetű családokat, akiknek adománnyal és zenei műsorral kedveskednek.

– A közelmúltban érkezett a megkeresés hozzánk és megkérdeztük a családokat, hogy ki szeretne ebben részt venni és kedden csak reggel tudták meg, hogy nem üres kézzel érkeznek hozzájuk – mondta Bacza Barbara, az Ökumenikus Segélyszervezet kaposvári Biztos Kezdet Gyerekházának vezetője. Hozzátette: mindkét édesanyával évek óta kapcsolatban vannak és szívesen hordják a gyerekházba csemetéiket.

– Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó helyre kerül az ajándékutalvány, amelyet jól is fognak használni – emelte ki Bacza Barbara. A zenecsatorna stábjával érkezett Éliás Gyula zenész is.

– A Sláger TV műsorának címe Egy falat szeretet és aki ismeri művészetemet, tudja, hogy ez nagyon fontos nekem – mondta el Éliás Gyula. Hozzátette: a húsvéti ünnepeket is családi körben töltötte, sajnos édesapja már nem lehetett velük. Emlékét a közelmúltban megjelent Apa kérlek, vigyázz rám címmel dalával is őrzi.

– A zene az univerzum nyelve , gitárt is hoztam magammal és nagy örömömre a gyerekek együtt énekeltek velem – mondta el meghatottan. Az Orsós család legkisebbje, a mindössze két éves Lola mosolyogva hallgatta a rögtönzött kis koncertet. – Hét gyermekünk van, a picikkel még itthon vagyok, a párom dolgozik, nagyon örültünk a látogatásnak és nem is számítottunk ajándékra – mesélte az édesanya. Rajta kívül Kompák Vivien és két gyermekéhez is ellátogatott a zenecsatorna és ők is nagy értékű vásárlási utalványt kaptak, amelyet az egyik kaposvári hipermarketben tudnak beváltani. A zenecsatorna a jövőben is folytatja országjárását, Magyarország legrászorultabb lakóihoz látogatnak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában