Összefogás

2023.06.20. 18:09

A Kutyatár és az anyaotthon kapta az ételfutárok ruháit

A futárok kedden reggel nem ételt szállítottak ki, hanem a mosodába mentek.

Góz Lilla

Matusa Zsolt, a Foodora kaposvári flotta vezetője elmondta: arra kértek engedélyt a központból, hogy a régi logóval ellátott, jó állapotú ruhákat odaadhassák civil szervezeteknek. A Kutyatár Egyesület és egy kaposvári cicamentő egyesület kapta meg a táskákat, a ruhákat pedig kedden reggel gyűjtötték össze. 

Fotók: Muzslay Péter

– A használt, de jó állapotú pólókat, pulóvereket, kabátokat egy kaposvári mosodába vittük majd tisztán adtuk át Borostyánvirág Anyaotthon lakóinak – tette hozzá Matusa Zsolt. Megjegyezte: a raktárukban található régi logókkal ellátott új ruhák is a civil szervezetnek adták. 

– Szerettünk volna segíteni, hogy a munkaruháink olyan helyre kerüljenek, ahol hasznát veszik és szívesen viselik – mondta el a kaposvári futár. A kaposvári anyaotthont nem először segítik. Két éve a hétvégi borravalójukat ajánlották fel, amelyet még megtoldottak és így a támogatásból a karácsonyi vacsorához az alapanyagokat, valamint élelmiszercsomagokat vásároltak az intézmény dolgozói az édesanyáknak és gyermekeiknek. Matusa Zsolt hozzátette: július 10-ei hétre ruhagyűjtést szerveznek, az adományokat szerda és péntek reggel 8-10 óra között a mosodában, hétköznap a Dubai Gyros Bárban adhatók le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában