Virágfürdő

2023.06.13. 17:27

Kék hullámok díszítik ezentúl a fürdő falát

A legjobb falfestményeket díjazták kedden délután a kaposvári Virágfürdőben. A létesítmény idén tavasszal hirdette meg az alkotói pályázatot, melyre több érdekes művet is beküldtek a nevezők.

Marosi Gábor

Fotó: Lang Róbert

Löffler Zita a kaposvári Virágfürdő vezetője a díjátadóval egybekötött keddi sajtótájékoztatón elmondta, a tavalyi energiaválság és a spórolás miatt az élmény- és a termálfürdő közé egy gipszkarton falat húztak fel. Azt szerették volna, hogy ne egy hatalmas fehér felület válassza el a két részt egymástól, ezért találták ki a festőpályázatot.

A legjobb alkotást Kovács Roland készítette, aki százezer forint értékű ajándékot nyert. A második Mike Tamás, a harmadik Hartmann Kitty lett. Egy különdíjat is kiosztottak, melyet Nepp Ágnes vehetett át. Kovács Roland lapunknak elmondta, nagyon szeret rajzolni és grafikával foglalkozni, ezért is nevezett a versenyre. A győztes hozzátette, mivel vízzel kapcsolatos volt a pályázat, ezért egyértelmű volt, hogy a kék színt és a hullámos mintát jeleníti meg. Kovács Roland alkotását várhatóan szeptembertől lehet majd látni a Virágfürdőben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában