Program

2023.07.10. 10:15

A Cirkuszok Éjszakáján tér vissza a porondra Alice, a brazil motoros

A hétvégén immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a Cirkuszok Éjszakája, amelyre a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Balatonlellén különleges, kibővített előadással készül. A Szenzáció fehérben című gálaműsor „halálgömb” produkciójába ezen az estén tér vissza a porondra Alice, a brazil artistanő, akinek balesetét hatalmas hazai sajtóvisszhang kísérte.

Sonline.hu

Július 14-15. között ünneplik országszerte a Cirkuszok Éjszakája eseményt, a kétnapos rendezvény alatt igazi fesztiválhangulatot varázsol Balatonlellére a Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős utazó társulata. Napközben cirkuszi parádéra és felvonulásra, este pedig a Szenzáció fehérben című gálaműsorukra várják a nézőket. A sztárvendégek és az extra produkciók közül azonban a legnagyobb érdeklődés a szolnoki előadáson balesetet szenvedett brazil motoros hölgy, Alice visszatérését övezi. 

„A nyári hónapok alatt hagyományosan második otthonunkban, Balatonlellén állomásozunk, ahol még utcát is elneveztek a családomról. Itt zajlottak a próbák az utóbbi hetekben a Cirkuszok Éjszakája programjára is, melynek különlegessége, hogy társulatunk tagja, Alice ezen az estén tér vissza a manézsba. A brazil artista hölgy rutinos a szakmában, felépülése alatt végig pozitív volt és mindent megtett a gyors gyógyulás érdekében. Nagy öröm számunkra, hogy péntek este újra a műsorban üdvözölhetjük!” – mondta Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Az esti előadások előtt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak, az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel, így Alice-al is személyesen találkozni és fotót készíteni a porondon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában