Gofrit ettek báránysültre

2023.07.24. 10:54

Pászkát is készítettek az evangélikus táborban

Góz Lilla

Különleges ételeket kóstolhattak a gyerekek a siófoki evangélikus táborban. Lampért Gábor és Tóth Ildikó minden évben megszervezi a hittanos gyermekeknek a nyári tábort, három héten át három korosztálynak. A szervezők célja, hogy a gyermekek szabad­idejüket hasznosan töltsék el, ezért csapatépítő játékkal, különleges feladatokkal készültek számukra. A táborvezetők remélik, sikerül elvetniük közben a szeretet és a hit magját is. 

A tábort minden évben meglátogatja Leányvári Krisztina, a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium szakoktatója, hogy különleges ételekkel, desszertekkel járuljon hozzá a táborlakók jókedvéhez. Idén a bárány, a bárányhús került terítékre. A gyerekek között nem mindenki számára ismert alapanyag nagy sikert aratott. A hús­ételek mellett készült pászka, kovásztalan kenyér is. Vitathatatlan, hogy a kedvenc a bubble gofri volt vaníliás, csokoládés pudinggal, kompóttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában