Közfoglalkoztatási Kiállítás

2023.07.26. 10:21

Vásárral és táncházzal is készülnek

A Somogy Vármegyei Kormányhivatal harmadik alkalommal rendezi meg a Somogy Vármegyei Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásárt, amit augusztusban tartanak meg Igalban.

A rendezvény célja, hogy a közfoglalkoztatók, mint a vásár kiállítói, bemutatkozhassanak egymásnak és a nagyközönségnek is, és a saját maguk által megtermelt és elkészített termékeiket áruba bocsássák. A program – bár alkalmat teremt a szakmai párbeszédekre – elsősorban kötetlen és szórakoztató kikapcsolódás lehet a nagyközönség számára, akik példaértékű megoldásokon keresztül pillanthatnak be a közfoglalkoztatás kínálta lehetőségekbe és ismerhetik meg annak eredményeit. 

A kiállítás családbarát hangulatban, hagyományosan, vásárjelleggel – színpadi műsorokkal, táncházzal, játszótérrel, vásárlási lehetőség biztosításával – várja a látogatókat 2023. augusztus 26-án 13 órától az Igali Gyógyfürdőben. 

A Somogy Vármegyei Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár részletes programjairól hamarosan a hivatal Facebook-oldalán tájékozódhat bővebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában