Bonyodalom

2023.08.24. 11:30

Kössük fel a gatyát pénteken: javítják az útburkolatot Kaposváron

Semmiképpen ne megszokásból vezessünk pénteken, mert olyan csomópontokat újítanak fel Kaposváron, mint a Füredi csomópont, és a plázánál a Kontrássy kereszteződés.

Sonline.hu

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. augusztus 25-e, pénteken Kaposváron a 610-es főút Füredi csomópontjában és a 67-es főút Kontrássy csomópontjában. A munkavégzés környezetében forgalomkorlátozásra, sávlezárásra számíthatnak a közlekedők.

A munkálatok a 610-es főút Füredi csomópontjában a Kaposújlak felé vezető oldalon az egyenesen haladó és balra kanyarodó sávokat érintik, mely során a burkolat marására és aszfaltozására kerül sor. A 67-es főút Kaposfüred felé vezető oldalán a Kontrássy csomópont külső sávjában szintén burkolatmarást és aszfaltozást végeznek a szakemberek. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában