Olvasónk írta

2023.10.17. 18:19

Honvédosok ünnepeltek a Sportcsarnokban

Iskolaesten ünnepeltek a Honvéd iskola diákjai és tanárai a Kaposvári Sportcsarnokban. Erről írt az iskola diákja, Szabó Hanga.

Iskolánk 55. évfordulójának alkalmából ismét iskolaestet tartottunk a városi Sportcsarnokban. Valamennyi osztály zenés-táncos produkcióval készült a műsorra, ami minden diák családjának és az összes érdeklődőnek megtekinthető volt. Saját ötleteink és elképzeléseink szerint az osztályfőnökök segítségével találtuk ki és tanultuk meg a koreográfiákat. Így a próbák jó hangulata mellett a közös munka során jobban összekovácsolódtak az osztályközösségek. A fellépésre mindenki a műsorszámának megfelelő jelmezben jelent meg. A színpadra lépés előtt mindannyian nagyon izgatottak voltunk. A 16 prudukciót egy meglepetés cowboy tánccal koronázta meg a tanári kar. Az utolsó előadást követően egy közös énekléssel zártuk az estét a teltházas Spotcsarnokban. 

Írta: Szabó Hanga, Honvéd utcai Tagiskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában