Ünnep

2023.11.28. 08:34

Vendégségbe hívta kétszáz nyugdíjasát a Videoton

Harsányi Miklós

 A Videoton nyugdíjas-találkozót rendezett a Dorottya Hotel báltermében, az összejövetelre kétszáznál is több egykori munkatárs jelentkezett. 
Külön ajándékot és oklevelet kaptak azok a nyugdíjasok, akiknek több generációja is a kaposvári gyárban dolgozott. Kovács Tiborné családtagjai esetében az összeadott és a gyárban eltöltött idő 116 évet jelentett. 
Fábián Balázs és Pálca Levente, a Kaposvári Videoton ügyvezetői is részt vettek az ünnepségen, Gerber András szenior igazgató a legutóbbi találkozó óta eltelt időszak fejlődéséről, a legújabb termékekről és a főbb beruházásokról tájékoztatta a nyugdíjasokat. Szita Károly, Kaposvár polgármestere levélben köszöntötte az időseket. Csornai-Kovács Diána, a Kaposvári Videoton PR-menedzsere azt is közölte: az Izzótól a Videotonig címmel a napokban bemutatott gyártörténeti könyvüket adták át a résztvevőknek. A cég ezzel is kifejezte megbecsülését és tiszteletét azok iránt, akik hosszú évek munkájával építették, alakították és formálták a kaposvári gyárat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában