Elismerés

2024.01.12. 08:27

Ajándékba kapták a vacsorát az önkéntesek

Koszorus Rita

Egy közös vacsorával vendégelte meg a vörsi betlehemet építő önkénteseket ifjabb Farkas Dezső. A vörsi vállalkozó elmondta, idén úgy döntött, hogy szemléletformáló kurzusának teljes decemberi bevételét erre a célra fordítja. Így aki jelentkezett, vagy csak felajánlott valamekkora összeget, az a vendéglátást támogatta. A fáradhatatlan önkéntes csapatot a napokban vendégelte meg a vállalkozó, a helyszínt pedig a Tüskevár ABC biztosította, a vacsorához az italokat a család ajánlotta fel. 
Farkas Dezső elmondta: szinte csak ismerősei adakoztak a jó cél érdekében. Többségében nem nagy összegeket ajánlottak fel, de a sok kicsi sokra ment, hiszen így méltóképpen köszönhették meg az önkéntesek munkáját. 
Idén már hetvenötödik alkalommal építették fel a betlehemet. A munka több mint ezer órát vett igénybe, a tucatnyi szorgos kezű helyi elkészítette a több mint ötven négyzetméteres alkotást. Ebben az évben is az ország minden tájáról érkeztek érdeklődők a településre, hogy megcsodálják Európa legnagyobb élő betlehemét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában