Gyász

2024.01.23. 08:28

Élete volt a Somogyi Hírlap

Aki ismerte, a Somogyi Hírlappal azonosította, de sajnos a halál már végleg elszakította kedvenc lapjától: életét vesztette Pintérné Horváth Ilona, aki terjesztőként a legközelebb állt az olvasókhoz.

Kovács Gábor László

1956 októberében született Kaposváron, a Berzsenyi iskolában végezte általános iskolai tanulmányait, majd mechanikai műszerésznek tanult. A szakmájában helyezkedett el a Videotonnál, de közben a közgazdasági főiskolát is elvégezte esti tagozaton. Ezután a tejüzemnél volt a következő munkahelye, majd Ápisznál dolgozott pénzügyi főelőadóként. Néhány év múlva a Somogyiban vett észre egy hirdetést, amelyben az állt, hogy a lapnál munkatársat keresnek. Jelentkezett és felvették, s ezután harminc évig dolgozott a terjesztésen mint ügynökségvezető. Negyven év munkaviszony után előnyugdíjba ment, de nem tette le a munkát. A nyugdíj mellett a Kaposvári Rákóczi Kft.-nél dolgozott még négy évig pénzügyesként. Az egészségi állapota megromlott, 2019-ben súlyos életmentő műtéteken esett át, és életének 68. évében, hosszú betegség után a napokban elhunyt. Egykori munkatársai mellett gyászolja férje, Pintér Károly, aki szerint Ilus szeretett a lapnál dolgozni, és testvéri módon segítette a kollégáit. Sajnos a visszaemlékezéseit már mi is csak felidézni tudjuk, de teszünk róla, hogy emléke, és a lapnál folytatott áldozatos munkája ne merüljön feledésbe.  

Ilus
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában