Jótékonyság

2024.02.06. 09:06

Felhúzták az attalai szülők táncos cipőiket gyerekeikért

Koszorus Rita

Jótékonysági bált rendeztek az Attalai Általános Iskola javáré Molnárné Kovács Nikoletta, szülői munkaközösségi tag kezdeményezésére. – Mivel rendszeresen szervezünk a szülőkkel az Attalai Aprók Háza Óvoda javára hasonló rendezvényeket és a nagyobbik fiam is elkezdett iskolába járni, úgy gondoltam, hogy kedveskedek egy jótékonysági bállal az általános iskola javára is, mondta a főszervező. 

A lapunk által is támogatott első jótékonysági bál érdekében igazi összefogás született, ugyanis mintegy 103 felajánlás érkezett helyi és környékbeli vállalkozóktól, magánszemélyektől. A fődíjat a dombóvári Máté Autószervíz ajánlotta fel, amely egy 100 ezer forint értékű üdülési utalvány volt, valamint a hajmási Zselicvölgy Szabadidőfarm által felajánlott 30 ezer forintos étkezési utalvány. A jó hangulatú rendezvényen a mulató vendégsereget Bodó Péter táncoltatta meg. A telt házzal zárult jótékonysági bálon a résztvevők a belépőjegyekből és a megvásárolt tombola utalványok árából közel félmillió forintot adtak össze, amelyet a diákok kirándulására költenek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában