Konferencia

2024.02.13. 14:39

Kaposváron tanácskoznak a kéményjobbítók

A Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ) több szakmai szervezet részvételével rendezi meg a XIII. Országos Kéménykonferenciát.

1931268347

Fotó: Minerva Studio

A konferenciát az előzetes egyeztetések szerint támogatja az Energiaügyi Minisztérium, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Jövő nemzedékek védelmét ellátó biztoshelyettese, Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Mérnöki Kamara, a Somogy Vármegyei Mérnöki Kamara, a Somogyi Építészek Kamarája, a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Épületgépészeti Egyeztető Fórum.

A több, mint két évtizedes múltra visszatekintő konferenciát ezúttal új helyszínen, „Somogyország fővárosában”, Kaposváron rendezi meg a szövetség 2024. február 28-29-én.

A rendezvényen a korábbiakhoz hasonlóan most is lehetőség nyílik a kéményáramkörhöz kapcsolódó szakterületek szakembereinek a személyes találkozására és eszmecseréjére. A konferencia tervezett témakörei átfogják az égéstermék-elvezetés aktuális kérdéseit, a jogszabályi háttér bemutatásától kezdve az érvényes előírásoknak megfelelő égéstermék elvezetőkig, a tervezők, a kivitelezők és a kéménysepréssel foglalkozók számára fontos kérdéseken át a kéményseprő-ipari tapasztalatok bemutatásáig és megvitatásáig.

Napirenden lesznek a tüzelőberendezések fejlesztésével kapcsolatos új energiahatékonysági és környezetvédelmi előírások. Kiemelten foglalkozunk a tüzelőberendezések okozta környezet-terheléssel és ennek csökkentési lehetőségeivel.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában