Ünnep

2024.03.07. 11:27

Egész nap verseltek kicsik és nagyok Nagyatádon

Györke József

Sajátos nevelési igényű óvodásoknak és iskolásoknak szervezett versmondó versenyt a nagyatádi Éltes Mátyás EGYMI iskola. Takácsné Major Zsuzsanna az iskola munkaközösségének vezetője elmondta, hogy a versenyre összesen öt nagyatádi óvodából érkeztek gyerekek, de a somogyszobi, taranyi és a rinyaszentkirályi kicsik is felléptek. A legkisebbek délelőtt adtak számot tudásukról, míg a 27 iskolás  délután igyekezett legszebben előadni választott versét. 

Az alsósok között Tabula Norbert (Árpád Fejedelem Általános Iskola) mondta legszebben versét. Őt követi Kövesi Leila Fatima (Bárdos-iskola) és Bernáth Kristofer. A felsősők közt Nagy Attila (Éltes Mátyás általános iskola) lett első nagy beleéléssel előadott Nemzeti dalával, a második iskolatársa, Ignácz Dávid lett, a harmadik helyen Az árpádos Bogdán Alex végzett. Fridrich Viktória és Setét Noémi, az ugyancsak Árpád Fejedelem Általános Iskola két nyolcadikosa különdíjban részesült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában