Hír

2024.04.21. 15:53

Bútorokkal, parkettával segíti ki a családot

Segítséget ajánlott Molnár József kaposfői vállalkozó annak a kaposvári házaspárnak, akiknek hétfőn gyulladt ki a lakása a Sávházban.

Marosi Gábor

Mint ismert, az egyik nyolcadik emeleti lakás kapott lángra, feltehetően azért, mert egy égő cigarettacsikk odahullott az erkélyre. A negyven perces tűzben a családnak szinte mindene elégett, ami nem, az pedig használhatatlanná vált. A kaposfői férfi lapunkban olvasott a család tragédiájáról, ezután döntött úgy, hogy támogatja őket. 
Molnár József elmondta, parkettázással foglalkozik már 57 éve. Abban próbál segíteni, hogy a felújítás után leburkolja majd a szobákat. A kaposfői vállalkozó bútorokkal is szeretné segíteni a családot. – Tavaly halt meg a testvérem, a házában pedig több szekrény, ülőgarnitúra is maradt, ezeket is eljuttatnám nekik, ha elfogadják tőlem – tette hozzá. Molnár József kérdésünkre elmondta, igyekszik támogatni másokat, többször vállalt már társadalmi munkát. – Ha tudok, akkor segítek. Az életben elértem, amit akartam, a gyerekeimnek is mindene megvan – hangsúlyozta a vállalkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában