Helyi közélet

2024.04.01. 16:09

Ünnepi ülésen vehettek át elismerést a marcaliak

Ünnepi testületi ülésen adta át Marcaliban a város elismeréseit Sütő László polgármester.

Vigmond Erika

Marcali Városért kitüntetést kapott a Marcali Múzeum kollektívája a város kulturális életében végzett tevékenysége és közösségszervezői munkája elismeréseként. Az oktatás területén végzett kiemelkedő tevékenységéért szintén Marcali Városért kitüntetést kapott Bodrogi Csaba, a Hikman Béla szakképző iskola korábbi igazgatója, valamint a Noszlopy Gáspár általános iskola pedagógusa Zajcsukné Páhi Katalin, aki a testvértelepülési kapcsolatok erősítéséért is kiérdemelte az elismerést.

Marcali Város Alkotói Díjában részesült Németh László, a város közösségi életében végzett munkájáért és esélyegyenlőséget elősegítő tevékenységéért, Tanai Bernadett a Gamesz vezetője, a város fejlesztésében végzett tevékenységéért és közösségi munkájáért, valamint Török Ferenc, a Hidas Frigyes zeneiskola tanára, a város oktatási életében végzett munkája elismeréseként.

Ezen az ünnepi testületi ülésen adták át az Év Vállalkozása Díjat is. Idén hárman is átvehették a kitüntető címet. A Vilmos Kályha Kft., valamint Laczkó Sándor vállalkozó és Nemes József egyéni vállalkozó kapta a város gazdasági életében végzett munkájuk és támogató tevékenységük elismeréseként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában