VIDEÓ

2024.04.29. 11:30

Pillants be a balatonszárszói Majális videójába

Élmények és hangulatok a balatonszárszói Majálison: Nézd meg a rendezvény legjobb pillanatait!

Hajdú Marianna

Fedezd fel videón, ahogy Balatonszárszó közösségi tere megtelik élettel a Majális napján! A májusfa impozáns magassága, a lövészklub standjánál sorakozó lőgyakorlatok, a nyárson forgó malac és a zenei-főző élmények mind várják, hogy újraélhesd az ünnepi hangulatot.

Balatonszárszón a Majális napja felejthetetlen élményeket tartogatott szombaton mindenkinek, és most egy különleges videóban újra részesei lehetünk a hétvégi varázslatos hangulatnak. A videó több kiemelt pillanatot is megörökít, mint a közösségi téren álló, égig érő májusfa színes szalagokkal díszített lombkoronája.

A lövészklub standjánál a videón látható, ahogy a gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan próbálják ki a céltáblás lövészetet, élvezve az új kihívást és a közös szórakozást.
A főzőverseny helyszínén a nyárson forgó malac látványa mellett a már elkészült különféle pörköltek és raguk gyorsan fogynak a kondérokból. 

A zenés előadások alatt a DJ és a fellépők olyan hangulatot teremtenek, hogy senkit sem kerülhet el a jókedv. A balatonszárszói Majális nem csupán egy esemény minden évben, hanem egy közösségi élmény, ahol az ünnepi hangulat mindenkit magával ragad.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában