Nyári színház

2019.06.13. 19:10

A belvárosba költözik a nyári színház

Új helyszíneken, vadonatúj darabokkal indul júliustól az Együd Árpád Kulturális Központ Kaposvári Nyári Színházi Esték programsorozata.

Koszorus R.

– Új helyszínen, a Vigasságok terén lesz egy előadásunk – mondta Török Tamás, művészeti vezető. – Kaposszentjakabot nagyon szeretik a nézőink, de ismét felújítás alatt áll a helyszín.

Három előadásnak pedig a Szivárvány Kultúrpalota ad otthont. – Nagy örömünkre szolgál, hogy idén a Csiky Gergely Színház is szerepel a Kaposvári Nyári Estéken – tette hozzá a művészeti vezető. Elmondta: már most érdeklődnek a kultúra kedvelők az előadások iránt és vásárolják a jegyeket.

A Mágnás Miska című operettel indul az idei nyári szezon, de a kaposváriak megtekinthetik AZ édes teher című élő zenés bohózatot, s a Nicsak ki lakik itt című tébolyt két részben. A szezon zárása Török Tamás rendezésében a Dámák című darab lesz, amelyet a Csiky Gergely Színház színészei adnak elő, Török Annával kiegészülve.

Fülöp Péter, a teátrum igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: nagy öröm a város két legnagyobb kulturális intézményének együttműködése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában