Szinyei-kiállítás

2019.06.11. 19:07

Az ezredik látogatót köszöntötték a Szinyei-kiállításon

Kedden lépett be a Vaszary Képtárba a Szinyei Merse Pál kiállítás ezredik látogatója. Varga Tamás, kaposvári szülész-nőgyógyász főorvos egy fárasztó ügyelet után érkezett az Együd Árpád Kulturális Központba a feleségével. Szalay Lilla, az Agóra igazgatója ajándékkal köszöntötte a kerek számú belépő tulajdonosát.

K. G.

A házaspár nagyon szereti a képzőművészetet, és az külön öröm számukra, hogy Kaposváron is láthatóak nagyszerű alkotók művei, s nem kell utazni az élményért. Már régóta készültek együtt megnézni a Szinyei tárlatot, de nem volt egyszerű közös programot szervezniük. Ezért jegyezték meg derűsen, hogy már 999-en megelőzték őket.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a magyar festőóriás több mint 90 alkotásából május 17-én nyílt életmű összegző kiállítás a Vaszary Képtárban. A több múzeum és gyűjtők összefogásából létrehozott kiállítás augusztus 14-éig látható. A szervezők még sok érdeklődőt várnak, hogy elérjék a kétezres látogatószámot.

Fotónk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában