teltház

2019.12.05. 19:30

Megtelt a Szivárvány Kultúrpalota a hagyományos adventi koncerten

Hatalmas érdeklődés mellett rendezték meg a Kaposvári Helyőrségi Zenekar hagyományos adventi koncertjét. Az Adventtől Újévig címet viselő koncertnek ezúttal is a Szivárvány Kultúrpalota adott otthont, ahol a zenei stílusok széles skáláját bejárták a zenészek az előadott művekkel.

Koszorus R.

Felcsendültek harsona- és kürtszólók, áthangszerelt filmzenék, kamarazene, de a katonazenészek elkalandoztak a jazz világába, s persze hagyományos katonazenék is felcsendültek. S persze ezúttal is a próza és a zene kart-karba öltve vezették a vájt fülű közönséget közelebb az ünnepi időszakhoz.

Az adventi koncert koncepciója minden évben más, idén az volt az elképzelés, hogy a közönség soraiban helyet foglaló zenekedvelők minden igényét kielégítsék a választott dalokkal. A Helyőrségi Zenekar vezetője, Major András kérdésünkre elmondta: minden évben igyekeznek megújulni, ami nem könnyű feladat egy ilyen nagy múltú rendezvény és zenekar esetében. De, mint mondta: eddig mindig sikerült, s úgy tűnik ezúttal sem vallottak kudarcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában