Minden napra Balaton

2021.07.29. 16:26

Péntektől kitör Fonyódon a retro láz!

Egy év kihagyás után ezen a hétvégén újra megrendezik a Retro Balaton fesztivált Fonyódon.

Koszorus Rita

Ezúttal sokkal zöldebb lesz a rendezvény, mint ahogyan a korábbi években. Ugyanis a RetroBalatonon idén megszüntetik a műanyag poharak használatát, helyette formabontó új repoharak érkeznek. A vagány külsejű ivó alkalmatosságokkal a fesztivál szervezői a keletkezett hulladék mennyiségét mintegy 70 százalékkal csökkentik.

A környezettudatos szemlélet mellett nem marad el ezúttal sem az igazi balatoni retro hangulat, hiszen a kilencvenes és kétezres évek legnagyobb hazai sztárjai lépnek színpadra Fonyódon.

Persze, hogy idén is lesz Krisz Rudi koncert.

Az első napon, vagyis pénteken a Delta húzza a talapalávalót, de visszalátogat Fonyódra DJ Dominique és egy hatalmasat bulizhattok a Groovehouse ikonikus zenéire. Az est sztárfellépői között megtalálhatjátok Mr Ricket, Krisz Rudit és Csordás Tibit, a Fiestából.

Szombaton folytatódik a parti, hiszen a hat órai kapunyitást követően a Kerozin, a ShyGys, az UFO egykor minden rádióban játszott slágerei csendülnek fel. De lesz Desperado és Ámokfutók koncert is, valamint Cory a Happy Gangből is feleleveníti azokat a csodás kilencvenes éveket, amikor még nem volt ciki a hasitasi, a deszkás nadrág és csajoknak a trapéznaci.

Idén már ilyen fotó nem készül, hiszen a műanyagpoharakat száműzik a RetroBalatonról.

Ha bővebb infót szeretnél megtudni a Balaton legnagyobb retro partijáról, látogass el a hivatalos facebook oldalra és ide kattintva vásárold meg jegyedet.

Fontos információ, hogy a fesztivál csak érvényes védettségi és személyi igazolvánnyal látogatható!

2021.07.30. Péntek

Kapunyitás 18:00 óra

Házigazda: Dj.Forkman

Fellépnek: Groovehouse, MrRick, Krisz Rudi, Csordás Tibi, DELTA, Dj.Dominique

2021.07.31.Szombat

Kapunyitás 18:00

Házigazda:Dj.Forkman

Fellépnek: Kerozin, ShyGys, UFO, Desperado, Cory a.k.a. Happy Gang, Ámokfutók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában