díjátadó

2021.10.21. 11:04

Ingyenes koncerttel kapcsolódik Kaposvár az EMA-hoz

Nagyszabású országos koncertsorozat vezeti fel az MTV zenei csatorna idei European Music Awards gáláját. A világhírű show-t ebben az évben Magyarországról sugározzák a világ minden tájára.

Sonline

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

November 14-én a Papp László Sportarénából közvetíti a legendás zenecsatorna az MTV idei európai díjátadó gáláját. A rendezvényt nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte, így több nagyvárosban is ingyenes koncerteket taranak a november 5-től startoló MTV Music Week keretében.

A kaposvári Kossuth tér sem maradhat ki az eseménysorozatból, ahol november 13-án a debreceni rockerek, a Tankcsapda csap a húrok közé. Az ingyenes koncertre csupán védettségi igazolványra és személyire van szükségük a kemény ritmusok kedvelőinek.

Országszerte közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók lépnek fel, köztük a Kraak & Smaak trió és a Lost Frequencies bulijai, illetve a Halott Pénz, a Follow the Flow is.

Természetesen a díjra jelöltek között vannak idén is magyar előadók, így a rajongók Doja Cat, Lil Nas X, Ed Sheeran, Olivia Rodrigo mellett szavazhatnak a Follow the Flow-ra, a Margaret Island-re, a WellHellora, a Halott Pénzre vagy Azahriah-ra is.

Emlékeztetőül, mutatjuk a balatonlellei nyári koncertet:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában