Helyi kultúra

2022.10.29. 18:30

Új nyitva tartással látogatható a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár

Két és fél hetes zárva tartás után 2022. november 2-án ismét tárt kapukkal vár mindenkit a Takáts Gyula Könyvtár. A nyitás azonban néhány változást hoz magával.

Egyrészt változik a könyvtár nyitvatartási rendje. A jövő héttől átmeneti ideig hétfőtől csütörtökig látogatható a könyvtár; az erről szóló tájékoztatót mellékletben küldöm. Természetesen a könyvkölcsönző automata továbbra is a hét 7 napján használható 0-24 órában.

 

Jó hír, hogy az eltelt két hét sem múlt el eredménytelenül. Az elvégzett munkálatok eredményeképpen több állományrész is átrendezésre került az első emeleten, hogy a könyvek elhelyezésével minél inkább segíteni tudjuk látogatóinkat a nekik tetsző olvasmányok meglelésében. A legnagyobb változás azonban mégiscsak az, hogy jövő héttől új helyen várja a családokat a gyerekkönyvtár!
A könyvtár első emeletén - az olvasóterem eddigi helyén - több olyan dolog is megvalósul, amit a szülők korábbi felmérések során hiányoltak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában