Nyári előadások

2023.06.17. 20:01

Szabadtéren is várja nézőit a Roxínház

Sonline

A nyári hónapokban nem zárt térben tartja meg előadásait a társulat, mely a következő időszakban több új darab bemutatására is készül. A szabadtéri rendezvények első állomása Somogyváron lesz, ahol június 24-én az egyik leghíresebb libapásztort, Lúdas Matyit láthatják a nézők, amint sokadszorra adja vissza Döbröginek a botütéseket. A Szent László Napok keretében a mesejáték mellett egy zenés vígjátékkal is készül a társulat. Az Indul a bakterház június 25-én látható Kupavár Nemzeti Emlékhely szabadtéri színpadán, melynek főszereplőjét Regős Bendegúz alakítja majd.

Augusztus 2-án, Somogyváron a Made in Hungária musical bemutatójával várják a színház szerelmeseit. A film alapján készült zenés előadást természetesen a 60-as évek legnagyobb rock and roll slágerei szinesítik majd. A 2023/24-es évad első új darabját Fenyő Miklós és a Hungária legsikeresebb dalainak feldolgozásával teszik majd még érdekesebbé és izgalmasabbá a társulat színészei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában