Művészet

2023.10.11. 19:57

Hetvenöt éves a módszertani központ, kiállítással ünnepeltek az Agórában

Diákok, pedagógusok és Harsányi Zsuzsanna festőművész munkáiból nyílt kiállítás szerdán az Agórában a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ és a Center Lions Club szervezésében, az intézmény fennállásának 75. évfordulója alkalmából.

Koszorus Rita

A tárlatmegnyitón Pintér Rómeó alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy a kaposváriak közösségének erejét mutatja a színvonalas kiállítás. – Sokkal több erejük van mint nekünk, hiszen több életerőre, energiára és kitartásra van szükségük a mindennapokban, mondta az alpolgármester. Hozzátette: a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ nevét, ha meghallja bárki Kaposváron, melegséggel tölti el a szívét. Az eseményen diákok és pedagógusok adtak zenés-verses műsort, a második emeleti kiállítótérben bárki megcsodálhatta a tehetséges gyerekek grafikáit, festményeit. 
Huszti Gábor, a Somogy Vármegyei Közgyűlés alelnöke elmondta: a módszertani központ dolgozói elhivatottak, szeretettel végzik munkájukat. – A szeretet pedig olyasmi, amiből ha adunk, több lesz belőle – fogalmazott.

Fotó: Lang Róbert


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában