Tárlat

2023.11.05. 12:51

Különleges bohócok a barcsi tárlaton, 12-es karikával

Első ránézésre Kiss Niki rajzai, festményei nem tűnnek félelmetesnek, ijesztőnek, hiszen képein gyönyörű színek és szép tájak elevenednek meg.

Gamos Adrienne

De ha elidőzünk előttük, akkor már érthető, hogy a kisgyermek gondozónak tanuló egyetemista miért csak 12 év felettiek figyelmébe ajánlja a barcsi városi könyvtár ifjúsági részlegén nyílt kiállítását. Számos különböző stílusú, más-más helyszínen elhelyezett bohócot láthatunk, ugyanakkor emberábrázolásokat is egy kicsit másképpen…

 

A tárlaton egy kamasz világa jelenik meg, az , hogy mit enged láttatni magából a külvilágnak és megtudhatjuk azt is, hogy mi zajlik benne valójában. Niki vegyes technikával dolgozik, de legszívesebben ceruzával, van azonban néhány festett alkotása is. Az sose legyen mérvadó, hogy hányan szeretnek. Az már inkább, hogy hányan értenek – hangsúlyozta a megnyitón Eperjesiné Pósz Tünde, a Széchényi Ferenc Gimnázium rajztanára. A kiállítást december 9-ig tekinthetik meg a látogatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában