Zene

2024.04.21. 12:08

Táncra perdített a Bohemian Betyars és a Csaknekedkislány

Feltüzelték a K-Központ közönségét a miskolci betyárok, vagyis a Bohemian Betyars, hogy aztán az i-re a pontot feltehesse a Csaknekedkislány. Az együtt koncertező zenészek fergeteges bulihangulatot csaptak, amelyet még a "Latinka" egykori közönsége értékelhetett.

Koszorus Rita

Duplakoncert dupla élmény.

Fotó: K.R.

Aki csak jegyet vett a pénteki duplakoncertre egy percig sem pazarolta az idejét ücsörgéssel, hiszen a hét órától színpadon muzsikáló Bohemian Betyars nagyjából szusszanásnyi időt sem pihent a dalok között. Fáradhatatlanul pörgették a legjobb és legismertebb dalaikat, úgy mint az Ellentétek balladája, az Összefúj a szél, vagy éppen a Makuka. De új dalt is hoztak a betyárok Kaposvárra, így például a Quatre grapes is felcsendült félig spanyolul és magyarul. A közönség pedig minden dalt tapsviharral és intenzív tánccal jutalmazott. 

Miután a publikum kellőképp bemelegedett érkezett meg a színpadra a Csaknekedkislány tánczenekar. Aki nem ismerte volna a 2011-ben alakult zenekar munkásságát sejthette a srácok rózsaszín kezeslábasából, hogy ez sem egy hétköznapi zenei élmény lesz. Erősen indították a koncertet, hiszen a Kobraszív című lemez vezető dalát a Féltél szeretnit adták elő, amelyet a közönség egy emberként énekelt Csepella Olivérrel, a frontemberrel. – Nagyon szimpatikus közönség vagytok, mondta az énekes, akinek gyakorlatilag minden szavát itta a közönség. Új és régi dalok is helyet kaptak a repetoárban, így a Falábú nővel is összefuthattak a CSNK koncerten a bulizók. 

Csaknekedkislány
Fotó: K.R.

A Tihany című slágert már Szalai Annával kiegészülve adták elő, aki a koncert végéig maradt is a színpadon. 

Ha eddig nem tudtuk, hogy az Y- és a Z-generáció tagja, hogyan találhatják meg a közös hangot a pénteki duplakoncert után kétségünk sem férhet hozzá, hogy az etnopunk és a alternatív zene kiváló hídként működhet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában