Steinbach József

2024.05.23. 20:48

Első könyvbemutatóját tartotta a hetven kötetes püspök

Szerzői estet tartott Steinbach József a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke, a Zsinat lelkészi elnöke Kaposváron, a KeresztezŐ Református Könyvesházban és Kávézóban csütörtökön.

Marosi Gábor

Fotó: TIBOR KOVACS

Steinbach Józsefnek az elmúlt tizenhat évben a tudományos szakmai kötetekkel és a füzetes meditációkkal együtt, körülbelül hetven könyve jelent meg. Ezek közül több tucat a könyvesházban is kapható.

Fotó: TIBOR KOVACS


– Azért is fogadtam el örömmel Petró László nagytiszteletű úr meghívását, mert több kötetem is megjelent már, de könyvbemutatóm még soha nem volt – emelte ki a püspök. – Valahogyan úgy alakult, hogy nem szerveztem meg, az időm is mindig kevés, de most határozottan kértek arra, hogy jöjjek el. Szerettem is volna megnézni a könyvesházat, mert Balatonalmádiban tervezünk majd egy ilyet létrehozni – mondta.
Steinbach József hozzátette, nagy öröm volt számára a kaposvári beszélgetés, főleg azért mert a kérdezőtől, Petró Lászlótól, olyan életes kérdéseket kapott, melyek sodorták magával.  – Nekem ez nagy ajándék volt, hogy ezáltal is szolgálhattam az Úrnak – hangsúlyozta.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában