Labdarúgó NB II.

2017.08.06. 22:56

Mosonmagyaróváron kapott ki a BFC Siófok

Egygólos vereséget szenvedett a BFC Siófok csapata a Mosonmagyaróvár otthonában a Labdarúgó NB II. második fordulójában.

Sonline/NSO

Mosonmagyaróvár–BFC Siófok 1–0 (1–0)

Mosonmagyaróvár, 600 néző. Vezette: Farkas Tibor (Török Katalin, Szalai Dánil)

Mosonmagyaróvár: Tarczy – Bohner, Spirulisz, Vágó L., Juhász G. – Schmatovich, Zsirai (Huszárik, 72.), Lőrinczy (Bartos, 56.) – Laki, Katona K., Tóth L. (Kovács B., 80.). Vezetőedző: Várhidi Péter.

BFC Siófok: Balajcza – Szilágyi Z., Lorentz, Hidvégi, Farkas N. – Gál M., Erőss Cs. (Bévárdi, 47.) – Petneházi – Nagy D., Elek B., Kovács D. Vezetőedző: Disztl László.

Gólszerző: Schmatovich (1–0) a 10. percben

Várhidi Péter: – A mai meccsen szívvel, lélekkel játszottunk és megpróbáltunk gyors játékkal gólt szerezni, ami sikerült is – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a hazaiak mestere. – A vezetésünk után fölénybe került a Siófok, de nem volt gólszerzési lehetőségük. Maximálisan elégedett vagyok játékosaimmal.

Disztl László: – Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk, sok beívelés után reméltem, hogy tudunk legalább egy gólt szerezni. Nem érdemeltünk vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában