Megye III., IV.

2017.09.11. 15:01

Elfogytak a vendégek, félbeszakadt a mérkőzés

A megyei IV. osztályú labdarúgó-bajnokság Rinya-csoportjában a Somogyszob–Kaposújlak mérkőzés a második félidőben 4–0 arányú hazai vezetésnél félbeszakadt, mivel a vendégek kiállítások miatt több játékosukat is elveszítették.

Fenyő Gábor

Megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság

Északi csoport

A 4. forduló eredményei: Osztopán–Bodrog 6–3 (az ifjúsági mérkőzésen: 3–6); Törökkoppány–Mernye 2–1 (az ifjúsági mérkőzésen: 5–1); Szőlősgyörök–Somogyszil 0–1 (az ifjúsági mérkőzésen: 3–5). A Kisbárapáti csapata szabadnapos volt.

Déli csoport

A 3. forduló eredményei: Homokszentgyörgy–Gyékényes 4–0 (az ifjúsági mérkőzésen: 14–4); Lábod–Berzence 4–1 (az ifjúsági mérkőzésen: 2–1); Szabás–Inke 2–1 (az ifjúsági mérkőzés az első félidőben 7–1 arányú hazai vezetésnél félbeszakadt, mivel az eleve nyolc játékossal felálló Inke sérülés miatt tovább fogyatkozott).

Megyei IV. osztályú labdarúgó-bajnokság

Kapos csoport

A 3. forduló eredményei: Taszár–Andocs 1–5; Zimány–Szentgáloskér 5–2; Orci–Gamás 0–1. A Somogybabod–Kaposfüred II./Somodor mérkőzést október 29-ére halasztották, míg a Kazsok csapata szabadnapos volt.

Balaton csoport

A 3. forduló eredményei: Ádánd–Nagyberény 1–2; Balatonendréd–Balatonújlak 6–0; Nágocs–Balatonszentgyörgy 4–1; Látrány–Kapoly 2–4; Balatoni Vasas II./Ságvár–Balatonszárszó II./Kötcse 0–4. A Bálványos csapata szabadnapos volt.

Rinya csoport

A 3. forduló eredményei: Mezőcsokonya II.–Kutas 8–2; Tapsony–Kaposszerdahely 6–0; Mike–Görgeteg 2–2; Somogyjád II./Alsóbogát–Bárdudvarnok 1–1. A Somogyszob–Kaposújlak mérkőzés a második félidőben 4–0 arányú hazai vezetésnél félbeszakadt, mivel a vendégek kiállítások miatt több játékosukat is elveszítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában