motokrossz

2017.10.25. 15:05

Csak egy maradhat a zselickislaki katlanban

A második és egyben utolsó fordulóját rendezik a Hegylakó-kupa motokrosszversenynek.

Kun Z.

Az idén utoljára rendeznek motokrossz viadalt a zselickislaki sportcentrumban. A VI. Hegylakó kupa nemzetközi motokrosszversenyen a második forduló küzdelmeit láthatják a kilátogató szurkolók. A hazai mezőny mellett a környező országok képviseletében is nyeregbe szállnak versenyzők. – Az elmúlt versenyünkre rengetegen jöttek szurkolni, sok pozitív visszajelzésünk volt – nyilatkozta lapunknak idősebb Németh Kornél a rendezők képviseletében.

– Csakúgy, mint korábban a Hegylakó kupa egy ügyességet, gyorsaságot és állóképességet is igénylő versenyforma – tette hozzá. – A viadal 30 plusz 30 perces időtartamú a zselickislaki krossz katlanban. Az első 30 perc után percenként kiesik az utolsó helyezett krosszos, így egy óra elteltével avatunk győztest. Örömmel mondhatom, hogy bővült a palettánk. Külön érdekesség, hogy a szurkolók a Hegylakó kupa napján egy másik sportág a quadkrossz országos bajnok futamát is láthatják. Ráadásul a záró futam nyilván nem mindennapi izgalmakat ígér a négykerekű terepeseknél. Mindenképp érdemes lesz tehát kilátogatni az esztendő utolsó krosszos eseményére.

A program október 28-án, szombaton 9 órakor kezdődik a zselickislaki pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában