Labdarúgó NB III., Nyugati csoport

2017.10.27. 15:20

Folytatná jó hazai sorozatát a Kaposvári Rákóczi FC

A VLS Veszprém csapatát fogadja a Rákóczi-stadionban szombaton 17 órakor a Kaposvári Rákóczi FC.

Klein Péter

A somogyi zöld-fehérek az előző fordulóban, szintén hazai pályán győzték le a fővárosi III. ker. TVE gárdáját, aminek köszönhetően újra a tabella második helyén állnak. A hátrányuk továbbra is két pont az éllovas Érdi VSE együttesével szemben.

– Remélem, hogy hasonlóan eredményesek tudunk lenni a Veszprém ellen, mint az előző mérkőzésen – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – Annak ellenére, hogy nyertünk, követtünk el hibákat, amelyeket le kell szűkítenünk. Túl sok lehetőséget adtunk az ellenfelünknek, ezeket csökkentenünk kell. Emellett pedig megpróbálunk minél több gólt szerezni, nem akarunk kétgólos előnynél sem leállni. Bízom benne, hogy a hazai környezet mindenkit feldob, az utolsó két hazai mérkőzésünket sikerült megnyerni, remélem ezúttal is folytatjuk ezt a jó sorozatunkat. Az a célunk, hogy átvegyük a vezetést az Érdtől. Egyszer már sikerült, de akkor kiengedtük a kezünkből az első helyet. Szeretnénk még egyszer megszerezni, s a bajnokság végégig megtartani.

A bakonyiak az előző fordulóban kikaptak a megyei rangadón a csoport legjobb formájában lévő, sorozatban öt győzelemnél járó, Pápai Perutz FC ellen, amely ebben a körben a listavezető Érdhez látogat. A veszprémiek a Gyirmót FC Győr II., a Pénzügyőr SE és a Csornai SE csapatát verték eddig, emellett három döntetlen és öt verség a mérlegük. Az előző szezonban háromgólos vereséget szenvedtek Kaposváron, míg hazai környezetben 2–1-re legyőzték a somogyiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában