Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2017.10.01. 17:27

Gólfesztivál: hetet rúgott a Rákóczi a Gyirmótnak

Gólfesztivál Gyirmóton – a Waltner Róbert vezette Kaposvári Rákóczi FC idegenben ütötte ki a sereghajtót. A mérkőzésen betalált a sérülésből visszatért Rajczi Péter is.

Klein Péter

Gyirmót FC Győr II.–Kaposvári Rákóczi FC 1–7 (1–2)

Gyirmót, 100 néző. V.: Derdák (Gyürüsi, Keszthelyi).

A sereghajtó Gyirmót FC Győr II. vendégeként lépett pályára a héten edzőváltáson átesett Kaposvári Rákóczi FC együttese. Kaposvári szempontból remekül kezdődött a találkozó, hiszen az első negyedórán belül előbb Szakály Attila, majd Sóron Tibor vette be a hazaiak kapuját. A szünet előtt egy védelmi megingást kihasználva szépíteni tudtak a gyirmótiak.

A második félidőben aztán beindult a kaposvári henger, s gólfesztivál lett a vége. A játékrész elején Vachtler Csaba beadását Androka Péter sodorta a hálóba, majd Nagy Krisztián csavart mesterien a kapuba egy szabadrúgást. Ezt követően kicsit megzavarodtak a hazaiak, s egy röviden hazaadott labdát Andorka Péter szerzett meg, majd önzetlenül passzolt Kollega Krisztián elé, aki megszerezte a vendégek ötödik gólját.

A folytatásban futószalagon jöttek a kaposvári helyzetek, s a gólok sem maradtak el. Kollega Krisztián csapott le egy labdára, s már csak a kapussal állt szembe, aki buktatta őt. A játékszer azonban Sóron Tibor elé került, aki élt a kínálkozó lehetőséggel. A végeredményt a csereként beálló, sérülésből visszatérő Rajczi Péter állította be, miután értékesítette a Böjte Patrik lerántásáért megítélt tizenegyest. A kaposváriak gólfesztivált rendeztek, így idegenbeli mérlegük továbbra is hibátlan.

Gyirmót FC Győr II.: Rengel – Nagy B., Széles, Csongrádi, Farkas Z., Stieber A., Tóth L., Tóvizi (Dávid, 59. p.), Horváth R., Nyakas, Horváth D. (Vörösbaranyi, 59. p.). Vezetőedző: Nagy László.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Szabó A., Bakos, Hadaró – Nagy K., Szakály A. – Sóron, Ivancsics (Böjte, 59. p.), Kollega K. (Vajda R., 75. p.) – Andorka (Rajczi, 70. p.). Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Farkas Z. (43. p.), ill. Szakály A. (2. p), Sóron (12. és a 71. p.), Andorka (54. p.), Nagy K. (65. p.), Kollega K. (69. p.), Rajczi (90. p. – 11-esből).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában